Mathias Smet nam begin oktober de sportieve leiding van eerste provincialer KSK Beveren over van Kristof Smet. We blikten met hem even terug en vroeg hem ook hoe hoog de lat ligt dit seizoen.

Mathias Smet (KSK Beveren).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

De ambitieuze Waaslanders staan momenteel, samen met Drongen, op een gedeelde eerste plaats. Beide teams boekten 33 punten in zestien wedstrijden en worden op de voet gevolgd door Munkzwalm en HRS Haasdonk.

“Sedert ik heb overgenomen hebben we 26 punten van de 33 gepakt” klinkt het tevreden bij T1 Mathias Smet. “Dat is uiteraard de verdienste van de ganse club. We gaan er alles aandoen om deze lijn door te trekken, als we daar inslagen dan spelen we mee tot het einde van de competitie. Dat moet dan onze ambitie zijn.”

“Na de winterstop moeten we ons in de eerste plaats richten op de tweede periode. Op dit moment strijden daar nog meerdere ploegen voor mee, één daarvan zijn wij. Laat ons maar eerst proberen om die tweede periode te winnen. Dat zijn nu nog vier matchen, ik denk dat we daarna zullen weten waar we aan toe zijn.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – KSK Beveren