KSK Grembergen is aan een moeilijk seizoen bezig, al blijven de spelers en de staf knokken voor het behoud. Met nog twaalf wedstrijden voor de boeg zijn er tenslotte nog 36 punten te pakken. Na een verdienstelijke partij tegen het nummer drie KVC Borsbeke werd het vorig weekend toch een 1-3 nederlaag. Aanstaande zondag nemen de groen/witten het op tegen E. Zele.

Logo KSK Grembergen (RV).

“Dat het tegen Borsbeke moeilijk zou worden wisten we nog van de heenronde” aldus Jari Van Hauwermeiren. “Het is jammer genoeg een 1-3 nederlaag geworden, al had een punt zeker gemogen. De bezoekers zijn sterk van start gegaan en kwamen kort voor het halfuur op voorsprong. Een tiental minuten later werd een mooi opgezette aanval afgerond door Brent Claessens. Spijtig genoeg werd het kort voor de rust nog 1-2 voor Borsbeke, al waren ze zich daar zelf niet helemaal van bewust. Volgens vrijwel iedereen stond de doelpuntenmaker een drietal meter buitenspel, alleen dacht de scheidsrechter daar anders over.”

“Na de rust creëerden we iets meer kansen, maar de bal wou er maar niet in. Op een counter werd het zelfs nog 1-3. Zondag op E. Zele hopen we eindelijk onze zegereeks te kunnen opstarten. Dit moet volgens mij mogelijk zijn. Als dat lukt zie ik ons nog wel punten pakken in de daaropvolgende wedstrijden. Positief is alvast dat de sfeer en de inzet in de groep goed zijn, hopelijk volgen de punten snel.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – KSK Grembergen