In vierde provinciale E deelden WS Sombeke en Bosdam Beveren, na het 1-1 gelijkspel, de punten. Bij de thuisploeg was men alvast niet tevreden met dit resultaat.

Nicola Van Steenbergen (WS Sombeke). Foto: RV.

“Ik ben inderdaad teleurgesteld” benadrukt Nicola Van Steenbergen. “Als ik terugdenk aan de match tegen Bosdam dan stel ik vast dat we twee punten verloren hebben, in plaats van een punt gewonnen. Niettegenstaande de afwezigheden langs beide kanten, waren we er ons van bewust dat het een belangrijke match was en dat tegen een goed voetballende tegenstander.”

“De eerste 25 minuten hebben we het initiatief genomen, tot op het moment dat we een penalty kregen en deze niet konden omzetten. Direct na deze gemiste strafschop kenden we nogmaals pech toen een bal net niet onder de lat ging. Van dit alles moesten we toch even bekomen, het zat duidelijk in onze hoofden.”

“Na de rust zijn we terug goed begonnen tot we rond de 70ste minuut, heel onverwachts, een doelpunt te slikken kregen. Tot op dat moment hadden we zo goed als geen kansen weggegeven, buiten een afstandsschot dat goed gepareerd werd door Mathias Annaert, onze doelman. Na dat doelpunt zijn we op zoek gegaan naar de 1-1, naar het einde toe zat er zelfs meer in. Maar Bosdam slaagde er in om vrijwel elke minuut het spel stil te leggen, bovendien ontbrak het ons aan dat tikkeltje geluk.”

“Komend weekend gaan we op Hoogeinde terug vol voor de drie punten. Alles is nog mogelijk om de top vijf te halen, heel wat ploegen staan nog heel kort bij elkaar in het klassement. We hebben duidelijk bewezen dat we elke ploeg in onze reeks aan kunnen. We gaan week na week vol voor de winst, zonder naar de tegenstander te kijken. We moeten enkel naar onszelf kijken, niettegenstaande velen ons vergeten gaan we voluit voor het hoogst haalbare.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – WS Sombeke