In derde provinciale E wordt zondag, op de laatste competitiedag, het titeldebat beslecht. FC Moerbeke voert het klassement aan, maar voelt de hete adem in de nek van Rangers Opdorp dat op één punt volgt. De Rangers krijgen thuis het bezoek van het nummer drie Robur, terwijl Moerbeke het in eigen huis opneemt tegen OB Lebbeke.

Coach Dirk De Backer (Rangers Opdorp). Foto: RV.

“Door het verlies van Moerbeke op Buggenhout blijft het titeldebat inderdaad open” klinkt het bij Rangerscoach Dirk De Backer. “De Moerbekenaars krijgen OB Lebbeke over de vloer die de laatste weken toch wel sterk bezig zijn. Zelf krijgen we Robur op bezoek die op de derde plaats staan en inmiddels al een eindrondeticket op zak hebben. Zij hebben trouwens bewezen dat ze één van de sterkere ploegen uit de reeks zijn.”

“Ik verwacht mij zondag dan ook aan een open wedstrijd, op het scherp van de snee. Het is in de eerste plaats aan onszelf om er alles aan te doen om die wedstrijd, in eigen huis, tot een goed einde te brengen. We moeten er met z’n allen in blijven geloven dat de kans op de titel nog steeds bestaat.”

“Op dit ogenblik staan we stevig op die tweede plaats, maar we hebben een vrij lange tijd op de eerste plaats gestaan. Het verschil tussen ons en Moerbeke is steeds klein geweest. In extremis toch nog de titel pakken zou de kers op de taart zijn. Het is zondag dat alles beslist wordt.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Rangers Opdorp