In eerste provinciale is het uitkijken of SKL Doorslaar zich na zondag kan verzekeren van een verlengd verblijf in de hoogste provinciale reeks. Daarvoor moeten ze alleszins proberen om tegen KSK Beveren de punten thuis te houden. Ook hun directe concurrenten Lembeke, tegen kampioen Munkzwalm, en Vlaamse Ardennen, tegen HRS Haasdonk, staan nog voor moeilijke opdrachten.

Mustafa Erkoc (SKL Doorslaar A). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Als sportmannen willen we elke wedstrijd winnend afsluiten” aldus kapitein Mustafa Erkoç. “Daarnaast is het een feit dat een duel tussen Lokeren en Beveren steeds goed is voor een sportieve dosis rivaliteit. Het geeft ook steeds een extra dimensie aan deze wedstrijd. Zoals ik al zei gaan we er alles aan doen om het seizoen toch zo goed als mogelijk af te sluiten.”

“De blessurelast heeft ongetwijfeld een grote rol gespeeld dit seizoen en al zeker in de terugronde. We hadden sowieso al geen al te brede kern, maar we konden in het begin wel de korte blessures en schorsingen opvangen. Het opvangen van vier à vijf spelers voor lange duur was helaas niet mogelijk.”

“Door professionele reden heb ikzelf meerdere matchen gemist. Daarna heb ik door een ontwrichting van mijn sleutelbeen nog eens zeven à acht weken aan de kant gestaan. Lander De Keersmaeker en Stanny De Beule zijn nog langer out. Bovendien zijn er in die periode nog eens een viertal spelers, weliswaar voor wat kortere duur, out geweest. Het was logisch dat dit door onze jonge groep niet op te vangen was. Ik ben er van overtuigd dat we zonder die grote groep afwezigen een mooi seizoen hadden kunnen beleven.”

“Tegen KSK Beveren gaan we zondag nog één keer alles geven om daarna, in het tussenseizoen, te herstellen. Ongeacht in welke reeks willen we volgend seizoen spelen, we gaan er alles aan doen om er een beter seizoen van te maken.”

Voetbal – 1ste provinciale C (M) – SKL Doorslaar A