Gisteren ondertekende T1 Alain Merckx een nieuwe overeenkomst bij promovendus VKS Hamme-Zogge. Hij loodste vorig seizoen het team van voorzitter Jurgen Mettepenningen door de eindronde, en krijgt opnieuw het vertrouwen om het team klaar te stomen voor tweede provinciale.

Coach Alain Merckx (VKS Hamme-Zogge). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“De promotie naar tweede provinciale wordt inderdaad een enorme uitdaging voor iedereen binnen de club” luidt het bij Alain Merckx. “Positief is wel dat de groep nagenoeg volledig intact gebleven is. Ik heb er ook vertrouwen in dat de aangetrokken spelers een meerwaarde voor het team kunnen betekenen.”

“Ik hoop en we zullen er alles aan doen, om uit te groeien tot revelatie van de reeks. Mijn contract is pas getekend, hierdoor heb ik met het oog op de voorbereiding nog geen overleg gehad met Wim Moens, onze sportief verantwoordelijke. In kader van de voorbereiding op het nieuwe seizoen zal dit binnenkort gebeuren.”

Trainersstaf: Alain Merckx (T1), Greg Huylebroeck (T2),Glenn Baert (KT)

Inkomende transfers:

Buggenhout Jaro (Doorslaar) / D’Hooghe Lander (Doorslaar) / Gomaa Nasr (Melsele) / Neerinckx Robin (Sint-Gillis-Dendermonde) / Raiss Belal (Sint-Niklaas) / Van Heirzeele Milan (Grembergen) / Vercammen Louis(Beervelde) / Van Lysebetten Lennert (Robur)

Uitgaande transfers:

Haentjens Hayke (Grembergen) / Rottier Cedric (White Boys ) / Renneboog Toon ( OB Lebbeke)

Voetbal – 2de provinciale C (M) – VKS Hamme Zogge