In Kruibeke stond de voorbije speeldag de derby tussen KJV Kruibeke en SVE Bazel op het programma. De thuisploeg moest wachten tot rond het uur om de score te openen via Ben Lardenoit. Amper vijf minuten later legde Daan Van Droogenbroeck de 2-0 in het mandje. Met nog een kwartier te gaan legde Maxim Demoor de 3-0 eindcijfers vast.

Daan Van Droogenbroeck (KJV Kruibeke) trok met zijn ploegmakkers aan het langste eind in de derby. Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“Zoals altijd tegen de buren van SVE Bazel wisten we dat we ons aan een stevige derby mochten verwachten” aldus Daan Van Droogenbroeck. “In de eerste helft was het wat zoeken naar ons spel. Ik denk toch wel dat we mogen stellen dat we hen in de tweede helft zowel op fysiek als op voetballend vlak overklast hebben. De goals volgden elkaar snel op, met als resultaat een 3-0 overwinning. Het deed ook deugd dat we voor de eerste keer de nul hebben gehouden. Na een nerveuze start pakten we een dik verdiende overwinning.”

“Volgende week zondag trekken we naar Sp. Sint-Gillis-Waas” blikt Daan Van Droogenbroeck vooruit. “Hopelijk kunnen we op dit elan verder gaan en pakken we de volle buit mee huiswaarts. Ons doel voor dit seizoen is alvast een rustig seizoen te spelen en een plaats binnen de top acht veroveren.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KJV Kruibeke