Na de 0-4 overwinning van vorige week op Kallo, scoorde Doorslaar opnieuw viermaal. Dt maal was het KAV Dendermonde dat ingeblikt werd. Met twee gelijke spelen en twee overwinningen blijven de mannen van Stefan Van Dender nog steeds ongeslagen.

Stanny De Beule (SKL Doorslaar) pikte zijn goaltje mee tegen Dendermonde. Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“We spelen al twee weken op rij als een team en dan komen de resultaten er ook” luidt het bij Stanny De Beule. “Wij hebben goede voetballers in de ploeg, maar het hedendaags voetbal begint met voor elkaar meters te maken. Die klik hebben we gemaakt en met succes. Het is onze ambitie om top vijf te spelen. We hebben geen druk, maar als de resultaten blijven komen dan mag je naar boven kijken. Uiteraard houden we beide voetjes op de grond.”

“Volgende week nemen we het op tegen Dynamo Beervelde” blikt Stanny De Beule vooruit. “Als we spelen met inzet en durf dan hoeven we van niemand schrik te hebben. Persoonlijk ken ik Beervelde niet zo goed, maar het is wel een derby. Ik verwacht dan ook veel vechtlust, al denk ik dat elke ploeg waartegen we spelen zijn huid duur zal verkopen. Het is aan ons om elke match te tonen wat we kunnen en dat we voor elkaar willen vechten en lopen.”

“Het was tegen Dendermonde de tweede keer dat ik startte” gaat Stanny De Beule verder.” Na tien maanden afwezigheid deed het deugd om opnieuw op een hoog niveau te kunnen spelen en bovendien nog eens te kunnen scoren na al dat leed. Ik ben terug fit en hoop dat dit ook zo blijft.”

Voetbal – 2dee provinciale C (M) – SKL Doorslaar