FC Hoogeinde volgt in het klassement netjes in het spoor van het favoriete duo SV Blauw Wit Temse en HRS Haasdonk B. De voorbije speeldag hielden ze de drie punten thuis na een 2-1 winst tegen PD Kruibeke. Het volgende duel belooft alvast een topper te worden want dan neemt FC Hoogeinde het op tegen WS Sombeke.

FC Hoogeinde boekte tegen PD Kruibeke zijn zesde overwinning van het seizoen. Copyright: RV

“We hebben tegen PD Kruibeke inderdaad de drie punten gepakt, maar dat neemt niet weg dat we een moeilijke namiddag hebben beleefd” klinkt het bij Jorick Thijs. “We waren nochtans goed gestart en kwamen snel op voorsprong via Bjorn Van Der Stichelen. Jammer genoeg hebben we daarna de bezoekers opnieuw in de wedstrijd laten komen. We hebben het onszelf moeilijk gemaakt. In de tweede helft kon ik dan zelf het toch wel verlossende tweede doelpunt maken, dit nadat een bal na een vrije trap bleef hangen. In de laatste minuut hebben zij dan nog de aansluitingstreffer gescoord.”

“Zondag nemen we het op tegen WS Sombeke” gaat Jorick Thijs verder. “Dat is altijd een moeilijke tegenstander voor ons. We zullen dus opnieuw gefocust moeten zijn en ons beste voetbal moeten brengen.”

“We staan nu op de derde plaats en zijn erg tevreden met de manier waarop het seizoen tot hier toe verlopen is” luidt het bij Jorick Thijs. “Hoe het seizoen verder zal verlopen is koffiedik kijken, we bekijken het week per weer. We hopen alleszins aan het einde van het seizoen in de top vijf te staan.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Hoogeinde