De dames van VC Panda’s Lokeren boekten tegen Nidak Nieuwkerken B de derde overwinning op rij. Aanstaande zaterdag nemen ze het op tegen Lindemans Aalst, die hen in het klassement op de hielen zitten.

Logo VC Panda’s Lokeren. Copyright: RV

“We wisten dat het, met het oog op de ranking, een belangrijke wedstrijd was tegen Nidak B” stelt Tine Meersman. “Zowel wij als de bezoeksters zijn goed aan de wedstrijd begonnen, vind ik.  Nochtans waren we bij aanvang van de match nog wat op zoek naar onze opslag. Naar het einde van de eerste set kwam die er gelukkig wel door. Dit hielp ons ook in de tweede set. Jammer genoeg lag in de derde set de foutenlast te hoog. Gelukkig herpakten we ons en konden we de foutenlast in de laatste set opnieuw verlagen om op die manier dan de wedstrijd te winnen.”

“Ik denk wel dat we zeer tevreden mogen zijn over onze competitiestart” gaat Tine Meersman verder. “Die ligt trouwens in de lijn van de verwachtingen. Het is absoluut onze ambitie om zo hoog mogelijk te eindigen.” Het wordt alvast uitkijken naar de confrontatie met Lindemans Aalst, dat drie punten minder telt maar ook nog maar twee wedstrijden verloren heeft.

Volleybal – Promo 2 (V) – VC Panda’s Lokeren dames