TDM Basketbal – BBC Basics Melsele A: voor de thuismatch van vanavond tegen Gembo A kan coach Dave Van den Brande opnieuw beroep doen op Leroy Anthonis. Geoffrey Hockins is nog steeds aan het revalideren.

2LM – BC Sint-Niklase Condors A: voor de uitwedstrijd naar BC Deerlijk-Zwevegem moeten de Klaasjes het stellen zonder Nelson Lefelon (enkel), Warre Olivié (examens) en Rune Van Hecke.

2LM – BBC Basics Melsele B: het jeugdige team van coach Nico D’Hooge hoopt, tegen het voorlaatst gerangschikte Basket Team Waregem, de eerste seizoensoverwinning te boeken. Hij kan alvast rekenen op zijn volledige kern.

1PM – BBC Scheldejeugd Temse: de ex-scheepsbouwers nemen het vanavond op tegen Sparta Laarne. Aangezien beide teams de leiding delen is de leidersplaats de inzet van dit duel. Dave De Pauw is nog steeds geblesseerd en moet noodgedwongen toekijken van aan de zijlijn.

2PM – BBC Wuitens Hamme: voor de uitwedstrijd tegen Jeugd Gentson B is iedereen fit. Sebastien Adriaenssens is inmiddels terug uit blessure.

2PM – BC Sint-Niklase Condors B: voor de wedstrijd van zondag op Tigers Evergem kan Condors B beroep doen op al zijn seniores, aangevuld met een selectie jeugdspelers

2PM – BBC Eksaarde: de vorige speeldag waren Ward Vermaere en Bram Borms uitgevallen. Bram Borms is voldoende hersteld en hervat Ward Vermaere heeft een infectie opgelopen en blijft noodgedwongen enkele weken aan de kant.

1PV – BBC Basics Melsele: het team van coach Sigrid Peeters leidde vorige week op Jeugd Gentson op een bepaald moment met twintig punten, maar verloor uiteindelijk nog met één punt verschil. Zij hopen die misstap te kunnen rechtzetten tegen Haantjes Oudenaarde. Dante De Roeck is licht geblesseerd, maar geraakt speelklaar.

1PV – BC Sint-Niklase Condors: Geert De Decker kon zijn taak als coach niet langer combineren met zijn werkverplichtingen. Hij wordt als coach vervangen door Pieter Foubert. Elena Drieghe en Aurelie Jespers zijn wellicht out tot rond de jaarwisseling.