3P Voetbal – E. Buggenhout: T1 Guy Vermoesen en T2 Jan Van den Steen hebben hun akkoord gegeven voor een extra jaar.

3P Voetbal – VKS Hamme-Zogge: Cedric Rotthier zijn seizoen zit er op na een operatie aan de kruisbanden. Robin Claus en Quinten Colman hebben deze week de training hervat, maar zijn nog niet inzetbaar. Michiels en de Clercq zijn nog steeds geblesseerd.

4P Voetbal –  H. Sint-Pauwels: nog heel wat vraagtekens voor Patrick Van Egghen. Hotaj is geschorst. Voor het overige zijn er nog een aantal twijfelgevalle: Heyndrickx  en Verdickt zijn ziek. Kuse en El Mokthari zijn geblesseerd. Sterkx is al een paar weken afwezig wegens schoolverplichtingen .

4P Voetbal – FC Sint-Niklaas: het team van Tom De Bouvre snakt naar de winterstop, maar wil na het verlies tegen Sombeke aanknopen met een overwinning. Het zal alvast puzzelen worden aangezien maar liefst tien kernspelers geblesseerd zijn: Wesley Leijzen (enkel), Marvin Trentels (lies), Nicholas De Wree (lies), Geoffrey Leijzen (knie), Bram De Bock (patellapees), Hannes Moyaert + Senne Penen en Tibo Van Dael die onbeschikbaar zijn dit weekend

4P Voetbal – SK Sint-Niklaas B: voor de wedstrijd op Haasdonk B ontbreken heel wat spelers. Zo zijn Yèntl De Rongé, Dries Benali Damon Delaruelle, Gilliam Van Der Auwera en Gregory Verleye geblesseerd. Pieter Van Eynde en Christophe De Brabander zijn twijfelachtig. Andreas Smet is afwezig wegens werkomstandigheid. Kenny De Coninck is geel geschorst. Glenn Apers komt terug uit blessure.

4P Voetbal – HRS Haasdonk B: Pieter Meyntjes is terug fit. Stef Behiels, Timothy Smet, Nicky Merckx en Thomas Van der Meire liggen in de lappenmand. Gaetan Charlier is geschorst.