In de eerste helft van oktober werd Guy Ringoot aan de deur gezet bij WS Sombeke. De reactie van zijn spelers bleef niet en vrijwel collectief stapten zij allemaal op. Dit leidde tot een algemeen forfait. We vroegen ons af ‘Hoe zou het nog zijn met Guy Ringoot?”

Guy Ringoot (ex-coach WS Sombeke).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer

Sportregio.be: “Met wat heb je je vrije tijd ingevuld?”

Guy Ringoot:  “De vrije tijd heb ik vooral ingevuld om er zoveel mogelijk te zijn voor ons zoontje Kasper. Hij had mijn aandacht het meest van al nodig.’

Sportregio.be: “Heb je het voetbal niet te hard gemist en ben je zelf nog sportief bezig geweest?”

Guy Ringoot:  “Ik heb de voorbije weken redelijk veel aanbiedingen gekregen. Maar doordat mijn verhaal op Sombeke zo abrupt en onrechtvaardig eindigde, heb ik beslist om niet meteen in een nieuw verhaal te springen.”

Sportregio.be: “Hoe kijk je naar het voetbal in 4de provinciale E en hoe ziet je top drie eruit op het eind van het seizoen?”

Guy Ringoot:  “Uiteraard volg ik 4E nog, al doet het bij momenten behoorlijk zeer. Het eerste elftal van WS Sombeke had alles om dit jaar mee te dingen naar de hoofdprijs. De kans was zelfs groot dat we deze hadden binnengehaald. Mijn top-3 voorspelling luidt als volgt: FC Daknam, SVH Waasmunster en Sint-Pauwels.”

Sportregio.be: “Wat brengt je sportieve toekomst?”

Guy Ringoot:  “Ik kijk alvast uit naar mijn volgende sportieve uitdaging voor volgend seizoen, namelijk SK Grembergen B. Dat is een nieuw project van de club, wat dat gaat worden is dus koffiedik kijken. De club heeft alvast een coach die er enorm naar uitkijkt. Mijn enthousiasme en energie zullen volgend seizoen alvast een zekerheid zijn.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – WS Sombeke