Leider Blauw Wit Temse moest gisteren vrede nemen met een 1-1 gelijkspel op het veld van FC Daknam. Het was de thuisploeg die na twintig minuten de score opende langs Haudachi. Op slag van rust hing Belhaj de bordjes opnieuw in evenwicht.

Robbin Seghers (Blauw Wit Temse). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Het klopt dat men niet gewend is dat wij gelijk spelen” aldus doelman Robbin Segers. “Het was op zich wel een leuke wedstrijd voor de supporters van een heel goed en gretig Daknam. We kenden eerlijk gezegd niet onze beste namiddag. Door de vele wind was het ook niet makkelijk voetballen, maar dat geldt voor beide ploegen uiteraard.”

“Het was de thuisploeg die het best startte en verdiend op voorsprong kwam. Naar mate de wedstrijd vorderde kwamen we wel meer in ons spel. Juist voor de rust konden we dan de 1-1 scoren. In de tweede helft hebben zowel Daknam als wij kansen gehad, maar geen van beiden kwam nog tot scoren.”

Volgend weekend spelen we thuis tegen FC Sint-Niklaas. Uiteraard gaan we gewoon verder werken zoals we bezig zijn. We gaan er alles aan doen om de drie punten in Temse te houden.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – Blauw Wit Temse