Het lijkt wel alsof SK Klinge de killer is van de koplopers. Nadat ze twee weken geleden gingen winnen op het veld van Rangers Opdorp, hielden ze de nu de volle buit thuis tegen Moerbeke.

De vreugde was groot bij KSK Klinge. Foto: RV.

“Na onze gewonnen match tegen Rangers Opdorp, die op dat moment leider waren en nog geen enkele match had verloren, lag gans Klinge er op gebrand om zulk een stunt nog een over te doen tegen een ploeg die 30 op 30 noteerde” luidt het bij Sven Van Acker.”

“We zijn tegen FC Moerbeke goed begonnen, met meteen een kans voor mezelf na knap voorbereidend werk van Gianni Van Gysel. Jammer genoeg besloot ik naast. Iets over halfweg kwam Moerbeke met een knap afstandsschot 0-1 voor. Daar waar we in het begin van het seizoen meteen ons hoofd lieten hangen, konden we ons nu wel opnieuw in de match knokken.”

“Na een snel genomen vrije trap kwam de bal op de hand van een bezoekende verdediger, waarop de scheidsrechter meteen naar de stip wees. Zo kon ik dan nog voor de rust gelijk maken. Tijdens de rust voelden we dat er meer in zat dan enkel dat puntje. Na een geweldige actie bracht Yentl Velghe de bal voor doel waar Bo Vandenhende goed gevolgd was en de bal in doel devieerde.”

“Daarna drong Moerbeke ons achteruit en waren er sublieme reddingen nodig van onze doelman, Nils Karlsson. Met 6 op 6 tegen de leiders en met 14 op 18 na nieuwjaar mogen we best tevreden zijn.”

“Nu volgt HO Kalken B, die Buggenhout geklopt hebben. Ik verwacht mij aan moeilijke wedstrijd. Na de jaarwisseling hebben we trouwens nog niet meer dan één doelpunt per wedstrijd tegen gekregen. Bovendien scoren we de laatste tijd ook makkelijk. De andere ploegen kijken nu anders naar ons, maar met de huidige mentaliteit en kwaliteit kunnen we van elke ploeg winnen. Dat is ook wat we willen, we willen nog zoveel mogelijk punten pakken. Wie weet waar het eindigt.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – KSK Klinge