In de strijd om de tweede plaats verdeelden VW Hamme en Wielsbeke de punten. De Wuitens moesten vrede nemen met een 2-2 gelijkspel en misten zo de kans om over de bezoekers te wippen in het klassement. Ondanks de vier gelijke spelen op rij staan ze op de derde plaats, met evenveel punten als het nummer twee Wielsbeke dat de tweede plaats bekleedt. Als VW Hamme bovenaan wil blijven meedoen voor een topplaats dan doen ze er goed aan om volgende week de volle buit te pakken op Blankenberge.

Djeff Smet (VW Hamme).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Om eerlijk te zijn vind ik dat we twee punten verloren hebben tegen Wielsbeke” klinkt het toch enigszins ontgoocheld bij Djeff Smet. “Zelf was ik aan een niet al te beste match bezig, maar dat neemt niet weg dat we de wedstrijd volledig in handen hadden.”

“In de tweede helft zijn we dan op voorsprong gekomen, waarna we onterecht een corner tegen kregen. Hieruit kwam een goal, waardoor alles te herdoen was. Uiteindelijk kwamen ze 2-1 voor, maar jammer genoeg konden we deze voorsprong niet vast houden. Spijtig genoeg werd het nog 2-2, al blijf ik erbij dat we de betere ploeg waren.”

“Het zal volgend weekend op Blankenberge zeker niet gemakkelijk worden. Door onze resultaten van de afgelopen weken kan ik daar op dit moment niet veel meer over zeggen. Het is duidelijk dat we komende weken het match per match zullen moeten bekijken. Als we willen meegaan voor een plaats in de top dan moet er gewonnen worden.”

Voetbal – 3de afdeling A (M) – VW Hamme