Op vier speeldagen van het einde van de reguliere competitie ligt de strijd voor de vijfde plaats nog volledig open. Dankzij de 2-3 overwinning staat FC Daknam alvast op die felbegeerde vijfde plaats, al telt WS Sombeke evenveel punten. Met drie doelpunten had Tycho De Bock een aanzienlijk aandeel in deze overwinning.

Tycho De Bock (FC Daknam). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Op een heel zwaar pleintje kende de wedstrijd veel duels en was het knokken voor elke bal” aldus Tycho De Bock. Ons middenveld heeft de wedstrijd goed aangepakt, zij hebben geknokt voor elke bal, voor elke meter.”

“De drie goals die ik maak zijn uiteraard mooi meegenomen, eindelijk sta ik nog eens op het scorebord. Ik wil echter in de eerste plaats de ploeg bedanken voor hun inzet en hun grinta. Deze hebben geleid naar aan mooie, collectieve, overwinning.”

“Het is nu hop naar de volgende match, zeker nu we terug zicht krijgen op de eindronde. We gaan er die laatste wedstrijden dan ook vol voor gaan. Volgend weekend spelen we tegen Sint-Pauwels, dit is een wedstrijd die we moeten winnen. In onze flow van de laatste weken mag dit geen probleem zijn.”

“Als ik terugblik op het competitieverloop tot nu toe dan moet ik toegeven dat ik gedacht had dat we meer punten gingen hebben. Maar goed, het is wat het is, we moeten nu verder werken en ervoor zorgen dat we op het einde van het seizoen op de vijfde plaats staan zodat we kunnen deelnemen aan de eindronde.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Daknam