Na het verlies tegen Zaffelare heeft Sparta Waasmunster nog iets goed te maken. Het wordt uitkijken of ze er zondag tegen White Boys inslagen om de punten thuis te houden.

Maxim De Beule (Sparta Waasmunster). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Ik ben ervan overtuigd dat we er tegen White Boys alles aan gaan doen om het seizoen in schoonheid af te sluiten” klinkt het overtuigd bij Maxim De Beule. “Uiteraard kan dat alleen met een thuisoverwinning.”

“Bij aanvang van de competitie was ons doel om absoluut in de linkerkolom te eindigen. Dit hebben we na onze zwakke start wat moeten bijsturen. Onder impuls van onze nieuwe coach Raf Van Overstraeten hebben we ons gelukkig wat kunnen herpakken. Na de jaarwisseling speelden we, bij momenten, op een degelijk niveau.”

“Een gebrek aan efficiëntie zowel in de zestien van de tegenstander, als in onze eigen zestien hebben er echter voor gezorgd dat we toch wel wat punten hebben prijs gegeven. De verhoopte veertig punten zullen we jammer genoeg niet halen. Ondanks de vele afwezigen is het niveau van de laatste weken hoopvol naar volgend seizoen toe.”

“Ik ben er zeker van dat deze groep met versterkingen, zoals onder andere Dylan Vermeulen en Jonas Van Dyck en onder impuls van onze coach, volgend jaar een te duchten tegenstander zal zijn in tweede provinciale C.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – Sparta Waasmunster