VOS Reinaert verloor de voorbije speeldag met 1-2 van WS Sombeke. Na vier wedstrijden moeten ze vrede nemen met drie punten. In hun eerste seizoen eindigden ze met dertien punten, dit seizoen willen ze alvast beter doen. Zij trokken Jan Van Kemseke aan als coach, deze was vorig seizoen actief als jeugdcoach bij de elite jeugd van Waasland Beveren.

Coach Jan Van Kemseke (VOS Reinaert). Copyright: RV

“Tegen Sombeke hebben we een vrij zwakke eerste helft gespeeld” stelt Jan Van Kemseke. “Zo hebben we achteraan een aantal keer foutief ingespeeld, met als gevolg dat een efficiënt afwerkend Sombeke tweemaal kon scoren. Tijdens de rust hebben we wat bijgestuurd en ook enkele positiewissels gedaan. Halfweg de tweede helft kregen we een terechte strafschop, met bovendien een rode kaart voor de bezoekers. Daarna hebben we powerplay gespeeld en hoopten we dat de bal goed viel. We hebben jammer genoeg daarna nog een open kans gemist. Volgende week nemen we het op tegen FC Orly, uiteraard gaan we er alles aan doen om punten te pakken.”

“Ik beschik over een enthousiaste groep” gaat Jan Van Kemseke verder. “Het is onze ambitie om beter te doen dan vorig seizoen. We mikken dit jaar om minstens twintig punten te halen. Ik wil toch ook benadrukken dat deze jongens allemaal gratis spelen, dit in tegenstelling tot veel andere ploegen.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – VOS Reinaert