Na vier wedstrijden heeft SK Berlare zijn eerste punt van de nieuwe competitie beet. Het speelde 1-1 gelijk op het veld van SK Denderhoutem. De ingevallen Sam Van Ransbeeck scoorde, vrij vroeg in de tweede helft, van op de stip. Diep in de wedstrijd slaagde de thuisploeg er echter in om Berlare toch nog van de eerste driepunter te houden. Volgend weekend wacht hen, met de wedstrijd op FC Lembeek, alweer een uitmatch.

Sam Van Ransbeeck (SK Berlare).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Voor de eerste keer sinds drie maanden behoorde ik terug bij de selectie” start Sam Van Ransbeeck onze babbel. “Voor de rust zat ik dan ook op de bank. Ik vond de eerste helft vrij gesloten, met langs beide kanten vrij slordig voetbal.”

“Na de rust ben ik dan ingevallen en na amper vijf minuten kregen we een penalty na een fout op Kenzo Rivera. Ik heb die dan ook voor mij rekening genomen en ons op voorsprong gezet. Uiteindelijk slikken we jammer genoeg naar het einde van de wedstrijd toe nog een tegengoal.”

“Zoals elke week verwacht ik mij volgende week op FC Lembeek opnieuw aan een moeilijke wedstrijd. Dat neemt niet weg dat we vol vertrouwen op zoek gaan naar onze eerste driepunter van het seizoen.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – SK Berlare