Met slechts één nederlaag in acht wedstrijden nestelt OB Lebbeke zich in de top vijf van het klassement. Na de 2-1 winst tegen Svelta Melsele B spraken we met Niels Cassiman, de maker van de twee Lebbeekse doelpunten.

De vreugde bij OB Lebbeke was groot na de zege tegen Svelta Melsele B. Copyright: RV

“Het was, tegen een jonge en gedreven ploeg, toch wel een vrij moeilijke wedstrijd” aldus Niels Cassiman. “We hebben vooral gespeeld vanuit een goed blok en hebben terug een enorme mentaliteit getoond. Dat was de laatste weken onze sterkte. Als spits scoren is uiteraard altijd leuk, maar ik wil toch alweer onze zeer sterke collectieve prestatie benadrukken.”

“We mogen zeker niet klagen over de start van de competitie” gaat Niels Cassiman verder. “Op Moerbeke na hebben we de ploegen boven ons en net onder ons al gehad. We hebben enkel van Hamme-Zogge verloren, in een match waar we zeker een punt verdienden. Op dit moment zijn we dus tevreden.”

“Zondag volgt Robur, die aarzelend gestart zijn maar toch stilaan op dreef komen” blikt Niels Cassiman vooruit. “Ik denk dat de match alle kanten op kan. Maar vooral thuis willen we zoveel mogelijk punten pakken. We gaan er dan ook alles aan doen om de match tegen Robur winnend af te sluiten. Uiteraard kennen beide ploegen elkaar, dat neemt niet weg dat we uitgaan van onze eigen sterkte en er alles gaan aan doen om er het maximale uit te halen. Hopelijk kunnen we op deze manier blijven spelen en blijven we gespaard van blessures en schorsingen. Ik denk dat de top vijf haalbaar is. Bij OB Lebbeke moet niets, maar mag alles. We proberen er elke wedstrijd vol voor te gaan, we zien wel waar het schip strandt. Ik denk dat we in ieder geval op de goede weg zijn.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – OB Lebbeke