Na de nederlaag tegen Blauw Wit Temse werd de samenwerking tussen VK Tielrode en T1 Alain Van Acker stopgezet. De groen/witten haalden met Ronny Meyntjens een oude bekende in huis.

23/10/2022; Tielrode; © Geert De Rycke; Voetbal mannen ; VK Tielrode 12 Siemen Van Den Branden – Blauw Wit Temse 16 Diego Van Rumst

“Ik moet zeggen dat de interesse van VK Tielrode al dateert van het einde van vorig seizoen” aldus Ronny Meyntjens. “We hebben toen reeds samengezeten met Dirk Van Britsom en Dirk Elewaut van de sportieve cel. In een ver verleden heb ik trouwens nog met Dirk Elewaut samengespeeld bij Tielrode. Hij had mij ook aan het werk gezien met Eendracht Buggenhout B toen we tegen Tielrode speelden. Klaarblijkelijk was hij dat niet vergeten, temeer ik op dat moment ook met een zeer jonge onervaren groep werkte. Die ervaring neem ik nu mee naar deze nieuwe uitdaging.”

“Dinsdag heb ik de eerste maal de groep getraind” gaat Ronny Meyntjens verder. “Ik moet zeggen dat ze mij een gretige en enthousiaste indruk gaven. Er is natuurlijk veel werk, op alle vlakken. Maar als we dat koppelen aan ‘fun’ momenten dan kunnen we er tegenaan gaan. Ik ben er zeker van dat ze nog gaan groeien en dat er weldra een team op het veld zal staan.”

“Zondag spelen we thuis tegen Zaffelare B en je kan er van op aan dat we ons uiterste beste gaan doen” blikt Ronny Meyntjens vooruit. “Mogelijks herschikken hier en daar wel wat pionnen.”

“Als trainer heb ik ervaring bij de gewestelijke, provinciale en nationale jeugd van VW Hamme (2de nationale) en bij SK Sint-Niklaas (3de klasse)” luidt het bij Ronny Meyntjens. “Als trainer was ik ook aan de slag bij VKT, Robur Moerzeke, Sparta Buggenhout en bij Eendracht Buggenhout bij de U21 en T1 van het B-team. En dan nu volgt deze uitdaging.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – VK Tielrode