Na het ontslag van Joran Waegeneer kreeg Geoffrey Heirman opnieuw de sportieve touwtjes in handen bij FC Baasrode. Blijkbaar sloeg de vonk over en meteen boekte Baasrode thuis tegen SKL Doorslaar B, zijn eerste seizoenzege. Zondag namiddag nemen ze het op tegen SVE Bazel.

Logo FC Baasrode (RV).

“Na een stevige trainingsweek waren we klaar voor een nieuwe start” klinkt het opgetogen bij Geoffrey Heirman. “Ik wil er toch aan toevoegen dat ik Doorslaar aan de bal, de eerste twintig minuten, beter vond. Dit leverde nochtans geen echte doelkansen op. Daarna kregen we een evenwichtig matchverloop, met net voor de rust twee verdiende doelpunten.”

“Kort na de herneming wisten we de score op te drijven tot 4-0 en zoals gevraagd waren we vooral heel aanwezig met hoge pressing. We zijn dan ook zeer gelukkig met deze 5-1 overwinning. We weten dat ons elke week een wedstrijd te wachten staat waar we de underdog zijn. Met onze strijdersmentaliteit gaan we er alles aan doen om hier en daar punten te sprokkelen.”

“Inmiddels ben ik met bestuur en spelersgroep tot een akkoord gekomen om minstens dit seizoen uit te doen als T1. We bekijken het verder wel op het moment dat het nodig is. Ik ben zelf alleszins tevreden over het werk van de voorbije twee weken en waar ik opnieuw mijn mannen onder mij heb. Samen met mijn T2 Alain Heyvaert en onze keepertrainer Glenn Van Damme vormen we een goed trio. In Baasrode is alles mogelijk, we gaan er dan ook alles aan doen om Baasrode in derde te houden.”

“Zondag nemen we het op tegen SVE Bazel, een voor ons onbekende ploeg. Het zal dus afwachten worden hoe ze spelen. In de kern zijn er op dit moment een drietal afwezigen, we bekijken nog hoe we dit gaan opvangen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – FC Baasrode