Na een moeilijke competitiestart boekte H. Sinaai vier overwinningen op rij, ondermeer tegen leider KSK Kieldrecht en KV Sint-Gillis. Komend weekend nemen ze het op tegen het nummer twee in het klassement, zijnde Sparta Waasmunster.

Logo H. Sinaai (RV).

“Onze competitiestart was inderdaad niet opperbest qua resultaat, maar absoluut niet qua geleverde spel” luidt het bij T1 Tjorven Quintelier. “We speelden goed voetbal, maar pakten te weinig punten omdat we in de loop van de wedstrijd teveel met onze kansen morsten. Anderzijds stond ook de scheidsrechter niet altijd aan onze kant.”

“We pakken nu twaalf op twaalf en dat geeft ons echt wel een positieve boost. De sfeer binnen de groep is top, zowel nu als daarvoor. Ik kan je verzekeren dat mijn spelers messcherp staan voor de match tegen Sparta Waasmunster, dat heeft ondermeer te maken met het gegeven dat hun ex-trainer, Stefaan Staelens, daar nu T2 is. Het is bovendien een topwedstrijd. We zijn er alleszins klaar voor. We bekijken het van week tot week, van match tot match.”

“De week nadien volgt de wedstrijd op White Boys en ik zou liegen als ik zou zeggen dat mij dit niets doet. Ik kijk dan ook uit naar dit duel, maar laat ons nu maar focussen op de match tegen Sp. Waasmunster.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – H. Sinaai