Zaterdagavond verdeelden Sottegem en SKL Doorslaar de punten, na het 1-1 gelijkspel. In de 25ste minuut zette Mustafa Erkoç de bezoekers, van op de stip, op voorsprong. Het zag er tot in blessuretijd naar uit dat de bezoekers de drie punten mee huiswaarts zouden nemen. Uiteindelijk trapte de thuisploeg in blessuretijd, eveneens van op de stip, de gelijkmaker tegen de netten.

Jens Bonne (SKL Doorslaar A).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Als ik terugblik op de wedstrijd dan is het duidelijk dat Sottegem sterk van start is gegaan” aldus Jens Bonne. “Ze dreigden een aantal keren, maar zonder succes. Daarna hebben we het overgenomen, wat resulteerde in een drietal open kansen die we jammer genoeg niet konden afwerken. In de eerste helft kregen we dan een terechte penalty, die door onze kapitein mooi werd binnengetrapt. Hierdoor gingen we met een verdiende 0-1 voorsprong de rust in.”

“In de tweede helft kwam de thuisploeg fel opzetten, wat resulteerde in veel corners en vrije trappen. We wisten goed stand te houden en in de omschakeling kregen we een aantal goeie kansen. Jammer genoeg vergaten we deze kansen af te werken. In blessuretijd kregen we dan het deksel op de neus. Maar goed, als men op voorhand had gezegd dat we op Sottegem een punt zouden pakken was ik tevreden geweest. Ik vind dat we een goeie match gespeeld hebben met veel kansen en met een sterk blok. Er stonden op het veld twee sterke ploegen, een gelijkspel lijkt mij billijk.”

“Komend weekend volgt Denderhoutem en zoals steeds heeft elke ploeg zijn sterktes. Wij moeten vooral uitgaan van ons eigen spel en een goeie mentaliteit tonen. Als je ziet dat we op de dertien voorbije matchen al meermaals de nul hebben gehouden dan denk ik dat we het goed doen. We creëren kansen, het enige dat we nog beter moeten doen is deze kansen afwerken.”

Voetbal – 1ste provinciale C (M) – SKL Doorslaar A