Met doelpunten van Van Tricht, Van De Velde en Marmitte won FC Lebbeke met 3-2 van FC Wezel Sport. Volgende zaterdag nemen de Lebbekenaars het op tegen Yellow Red KV Mechelen B.

Jonas Aeyels (FC Lebbeke).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Na drie onverdiende verliespartijen deed deze overwinning enorm veel deugd” luidt het bij doelman Jonas Aeyels. “Omdat we iets te laag stonden hadden we het tegen FC Wezel, in het begin van de wedstrijd, wat moeilijk. Na 25 minuten zijn we hoger gaan spelen en kwamen we ook beter in de match. Dit resulteerde in een aantal kansen en met een heerlijk doelpunt opende Wannes Van Tricht de score.”

“In de tweede helft hebben we de wedstrijd goed gecontroleerd en zijn we op zoek gegaan naar het tweede doelpunt. Via Yentl Van De Velde is ons dat ook gelukt. Naar mijn gevoel hebben we opnieuw een heel volwassen partij gespeeld.”

“Zaterdagavond spelen we inderdaad tegen Jong KV Mechelen. Ik verwacht mij aan een heel goede tegenstander, al moeten we van niemand schrik hebben. We moeten vooral naar onze eigen kwaliteiten kijken. Wat het verloop van de competitie betreft ben ik op zich wel tevreden, al hadden we er wel wat meer kunnen hebben. Door pech hebben we wel wat minder punten dan dat we eigenlijk verdienen. Maar ok, zo gaat dat nu eenmaal in het voetbal.”

Voetbal – 2de afdeling B (M) – FC Lebbeke