Na de tegenvallende resultaten besloot Wannes Anrys medio september de handdoek in de ring te gooien. Tijd om stil te zitten heeft deze bezige bij zeker nog niet gehad. We vroegen ons af “Hoe zou het nog zijn met Wannes Anrys?

Wannes Anrys (ex-T1 VKS Hamme-Zogge).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

Sportregio.be: “Hoe heb je de vrije tijd na je ontslag ingevuld?”

Wannes Anrys: “Eigenlijk is er nu nog minder vrije tijd dan daarvoor. Deze tijd verdeel ik over een aantal zaken. Na mijn ontslag ben ik toegetreden tot de sportieve cel van VKS Hamme-Zogge, dit ter ondersteuning van Wim Moens. Als trainer – sportief verantwoordelijke hadden we al een uitstekende band en samenwerking. Die zetten we nu op een andere manier verder. Daarnaast heb ik mee geholpen aan het opbouwen en de organisatie van de wereldbekercross in Dendermonde. Momenteel help ik ook bij het ontvangen van de VIP’s bij Sauzen Pauwels-Bingoal op de diverse veldritten. Stilaan gaat de blik ook in de richting van het Fantasia-festival van komende zomer, waarvan ik nu al zeker ben dat het een knaleditie zal worden.”

Sportregio.be: “Hoe hard mis je het trainerschap?”

Wannes Anrys: “Eerlijk gezegd heb ik het trainerschap nog niet echt gemist. Ondertussen zijn er wel al enkele aanbiedingen geweest, maar het zal een erg mooie moeten zijn om mij te overtuigen om terug in het trainersvak te stappen.”

Sportregio.be: “Hoe kijk je naar het voetbal in 3E, graag ook je top drie op het einde van het seizoen?”

Wannes Anrys: “Ik volg het voetbal in 3E nog steeds op de voet. SV Blauw Wit Temse is in de heenronde de meeste constante gebleken. Zij staan dus terecht op plaats één. Daarachter heeft vrijwel iedereens wel een mooie reeks neergezet, de rest staat dan ook op een zakdoek samen. Vanuit VKS Hamme-Zogge kunnen we alleen maar blij zijn met onze 21 op 21, waarmee we de winterstop zijn ingetrokken. Hopelijk kunnen we die lijn na de jaarwisseling doortrekken en zo onze vooropgestelde doelstelling halen. In vergelijking met vorig seizoen vind ik de reeks nu wel een pak sterker. Eksaarde is versterkt en De Klinge trekt de lijn door van hun terugronde van het vorig seizoen. SV Blauw Wit Temse is een aanwinst en HRS Haasdonk is een goede nieuwkomer. Mijn voorspelling luidt: VKS Hamme-Zogge, Robur en SV Blauw Wit Temse.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – VKS Hamme Zogge