Bij Svelta Melsele hebben ze hun revanche te pakken. De mannen van Mathias Smet wonnen met maar liefst 4-1 van KSK Beveren. Na afloop was de vreugde groot en werd een feestje gebouwd.

De vreugde bij Svelta Melsele was groot na de derbyzege. Foto: RV.

“Een derby winnen is natuurlijk altijd leuk” blikt Jargo Pauwels tevreden terug. We zijn goed aan de match begonnen en met geduldig en verzorgd voetbal wisten we enkele kansen af te dwingen. Met een knap doelpunt zette Yannick Braem ons op voorsprong. Daarna hadden we nog een aantal kansen om nog een doelpunt te maken, maar dat lukte niet. Bijgevolg moesten we vrede nemen met een 1-0 ruststand.”

“KSK Beveren begon heel scherp aan de tweede helft. We hadden het dan ook het eerste kwartier moeilijke. In dat kwartier kregen we trouwens een doelpunt tegen en stond het 1-1. Even kregen de bezoekers iets meer greep op de wedstrijd. Gelukkig kon Arno Van Bergen de 2-1 aantekenen en dat bracht toch terug wat rust.”

“Daarna hebben we onze kwaliteiten in de omschakeling uitgespeeld en werd het 3-1 langs Finn Keisers en 4-1 met een doelpunt van Jens Muyshondt. Het was natuurlijk heel fijn om deze derby, op ons eigen veld en met veel supporters, te kunnen winnen. Dankzij deze zege blijven we ook voeling houden bovenaan in het klassement, wat natuurlijk super is.”

“Zaterdag spelen we uit op SV Sottegem, het is aan ons om onze goed vorm door te trekken. We zijn ons ervan bewust dat het geen makkelijke wedstrijd zal worden. We gaan er dan ook alles aan doen om ons ook op die wedstrijd goed voor te bereiden.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – Svelta Melsele A