Bij VK Tielrode was men na afloop van de wedstrijd op H. Sint-Pauwels allesbehalve tevreden over het ganse wedstrijdgebeuren. Van op de stip opende Van Malderen de score voor de thuisploeg, na de rust schreef Vereecken er nog vier op zijn naam. Hierdoor won Sint-Pauwels met zware 5-0 cijfers. De ontgoocheling was enorm bij de groen/witten.

Siemen Van Den Branden (VK Tielrode) viel op H. Sint-Pauwels uit met een blessure. Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“De wedstrijd op Sint-Pauwels was er één om liefst zo snel mogelijk te vergeten” aldus sportief verantwoordelijke Dirk Elewaut. “Het was een baaldag. Jammer genoeg was er geen officiële scheidsrechter aangeduid zodat iemand van de thuisploeg het overnam.”

“Na een gelijk opgaande periode was de ref van oordeel dat hij de thuisploeg een handje moest helpen een floot ten onrechte een strafschop. Kort na de rust liet hij bovendien doorspelen nadat een bal buiten was gegaan. Uit deze fase viel dan de tweede goal. Het gevolg was dat onze jeugdige ploeg helemaal wegzakte.”

“Daarbovenop kregen we maar liefst vier gele kaarten en Sint-Pauwels, ondanks enkele zware overtredingen, geen enkele. En alsof het nog niet genoeg was en om de pil nog zwaarder te maken vielen Siemen Van Den Branden, Jonas Thierens en Jeroen Van Britsom nog uit met en blessure.

Voetbal – 4de provinciale E (M) – VK Tielrode