VKS Hamme-Zogge won zondag met 0-6 op het veld van WS Meerdonk. Goalgetter Dimi Van De Mergel nam maar liefst drie van de zes goals voor zijn rekening. Op de slotdag van de reguliere competitie krijgen ze thuis het bezoek van SKL Doorslaar B.

Dimi Van De Mergel (VKS Hamme-Zogge). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

 “In de match op WS Meerdonk lag, na twee vrije speeldagen, het accent op het onmiddellijk oppikken van ons niveau van de wedstrijd tegen Buggenhout” stelt Dimi Van De Mergel. “We zijn dan ook gretig aan de eerste helft begonnen en hebben van achteruit gevoetbald. We hebben heel wat kansen gecreëerd en hebben onszelf eigenlijk nog iets te weinig beloond.”

 “Na de rust hebben we doorgedrukt en, voor zover het nog niet geval was, de match eigenlijk dood gemaakt. Ik ben uiteraard tevreden aangezien ik mijn 25ste doelpunt van het seizoen gemaakt heb. Khaled Oulichki lukte zijn 25ste assist.”

“We gaan er alles aan doen om tegen SKL Doorslaar B die lijn door te trekken. Na de wedstrijd is er eten voorzien om zo het reguliere seizoen af te sluiten. Daarna gaan we vol aan de bak om de promotie naar tweede provinciale af te dwingen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – VKS Hamme Zogge