Voor de eerste competitiewedstrijd speelt Zogge op eigen terrein tegen Aisemont. Kapitein Wouter Wielandt, Dweight De Blende, Sven Van Hemelryck, Michael Musch, Romain Denis en Robin Vanneste zullen in aanwezigheid van de Hamse schepen van Sport, Luk De Mey, er alles aan doen om de volle buit thuis te houden.

Kapitein Wouter Wielandt (Kaatsclub Hamme-Zogge). Foto: RV.

“De sportdienst en de schepen komen de wedstrijd bijwonen en zullen ook de nieuwe kleedkamers en het vernieuwde terrein officieel inhuldigen”, vertelt Wielandt. “Naar ambities toe is het onze betrachting om naar de top vier te spelen. In de play-offs, na de reguliere competitie, is alles mogelijk met de spelers die we in onze rangen hebben. Het spreekt voor zich dat de vorm van de dag en onze vorm in het algemeen heel belangrijk zullen zijn. Ondanks de slechte weersomstandigheden speelden we een zeer degelijke voorbereiding. Het merendeel van onze oefenmatchen wisten we winnend af te sluiten. Vorige week wonnen we nog van Aisemont met 5-10 en van Baasrode met 13-8. Daar hebben we ons vertrouwen een boost kunnen geven. Hopelijk kunnen we deze tred doortrekken zodat we een eerste thuisoverwinning boeken tegen hetzelfde Aisemont.”
“Bij deze tegenstander spelen ook enkele oude bekenden met veel ervaring. Ook de broer van onze achterman, Romain Denis, speelt bij deze Waalse ploeg. De broers Denis zullen ongetwijfeld super gemotiveerd zijn. Het maakt dat we op niveau moeten spelen, maar ik heb er wel vertrouwen in.”