Met doelpunten van Senne Van Severen, Robbe Van Bossuyt, Johan Onghena en Roy Takx won leider KSK Kieldrecht met 0-4 op het veld van SKN Sint-Niklaas. Er wordt alvast reikhalzend uitgekeken naar de topper van komend weekend tussen Kieldrecht en Sparta Waasmunster.

Johan Onghena (KSK Kieldrecht).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“De Klaasjes begonnen heel scherp aan de wedstrijd en dit vanuit een stevige organisatie” blikt Johan Ongena terug op de uitwedstrijd. “Zelf waren we in balbezit wat slordig en kwamen op die manier moeilijk in ons spel. Vanuit één van de vele hoekschoppen kon Senne Van Severen de 0-1 binnenkoppen. Geleidelijk aan kwamen we beter in ons spel en kregen nog enkele mogelijkheden om te scoren. Dit lukte ons pas kort voor de rust via Robbe Van Bossuyt. Na de herneming zette de thuisploeg hoog druk, maar we vonden prima de ruimte. Dit resulteerde in de 0-3 van mezelf en de 0-4 via de man in vorm, Roy Takx.”

“Voor zover ik weet is het de eerste maal dat we met Kieldrecht aan de competitie beginnen met een twaalf op twaalf. We bekijken het match per match en zien dan ook in Sparta Waasmunster een goede tegenstander. Zij hebben het ons vorig seizoen trouwens zeer moeilijk gemaakt en is nu toch wel de revelatie van de competitiestart. We verwachten ons dan ook aan een zeer goede en gemotiveerde tegenstander.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Kieldrecht