2P Voetbal – SK Kallo: Jordy Alkoubai en Jaures Atty zijn geelgeschorst. Christos Prassas (blessure) is niet beschikbaar. Tibo Pieters, Abdoulie Jeng en Exauce W. Mobutu zijn out met langdurige blessures.

2P Voetbal – H. Sinaai: Thomas Coppens valt uit met hamstringblessure, Seppe en Fabian De Langhe blijven gekwetst

2P Voetbal – KJV Kruibeke: Angelo Fontyn en Robin De Vleesschouwer zijn geblesseerd

2P Voetbal – KSK Kieldrecht: Onghena, Van Severen, Van Esbroeck, Goossens zijn allen out. Rufai is nog onzeker. Behiels en Van Guyse zijn terug fit.

2P Voetbal – White Boys: Mo Mahayri en Can Eryilmaz zijn geblesseerd. Robin Nicque heeft deze week de trainingen hervat. Jarno Rombaut werkt verder aan zijn comeback.

2P Voetbal – KV St. Gillis: Robin Neerinckx, Robby Van Hamel en Mounir Kissami zijn geblesseerd. Davy Claessens is nog niet wedstrijdfit. Wout De Bruyn is nog ziek.

2P Voetbal – SK Grembergen: Joeri van Bossuyt is nog geblesseerd. Jonas Rogge is geschorst.

2P Voetbal – Vrasene: Tachelet, De Saegher en Van Spittael zijn langdurig out. Vereecken zit zijn laatste schorsingsdag uit, Nick De Smit begint aan zijn eerste van 5 schorsingsdagen

2P Voetbal – Heikant Zele: Vinnie Frans, Jorn Janssens en Tjorven Rombout zijn out. Yarne Nachtegael en Yannick Poppe zijn terug inzetbaar

2P Voetbal – SK Kemzeke: Arne Speelman, Lothar Ottevaere en Robbe Van Moeseke zijn niet inzetbaar. Jent Joris is nog niet 100%.

2P Voetbal: Rangers Opdorp: Wout Geysels is geschorst. Yoren Joos is terug geblesseerd

2P Voetbal – Sp. Waasmunster: Hasan Khudher en Andy Lageuse zijn niet beschikbaar. Déjan De Pauw, Christoph Neus, Ridwan Gyselinck, Michael Maes en Ewout Vertenten zijn niet inzetbaar. Matthew Keogh en Lander Lemmens zijn geschorst.

2P Voetbal – FC Sint-Gillis-Waas: Pieter Vervaet keert terug bij de selectie, Victor Marin is terug gekwetst

2P Voetbal – FC Moerbeke: iedereen is inzetbaar, behalve de langdurig geblesseerden Ciodi Volckerick, Louis Van Hoyweghen, Sven De Pau en Michaël Devriese

2P Voetbal – SKN Sint-Niklaas: Hamza Ait Ikkou, Thierry Bokote en Kelvin Yeboah zijn geblesseerd