Met doelpunten van Rogge (2), Vermachelen (2) en Ryckaert won KSK Grembergen met 5-0 van KSK Kallo. Hiermee blijven ze voeling houden met de linkerkolom. Zaterdag neemt Grembergen het op tegen Kieldrecht.

Bram Ryckaert (KSK Grembergen).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Na onze slechte resultaten van de twee voorbije wedstrijden was het echt wel nodig om een knalprestatie te leveren” klinkt het bij Bram Ryckaert. “De match kon niet beter starten voor ons want na minder dan een halfuur stonden we al 3-0 voor. Na de rust hebben we de score nog verder kunnen opdrijven. Niettegenstaande een bijzonder slecht bespeelbaar veld is dit toch wel een verdiende overwinning. Ik denk dat wij ons het best aan de omstandigheden hebben kunnen aanpassen. Bovendien vond ik dat de wil om te winnen bij ons groter was dan bij Kallo.”

“Volgend weekend wacht ons een moeilijke match tegen Kieldrecht. Dit is voor mij toch nog altijd één van de betere ploegen uit de reeks. De laatste weken vallen hun resultaten wat tegen, maar toch reken ik hen nog steeds bij de titelkandidaten. Ik ben er zeker van dat ze er op gebrand liggen om één en ander recht te zetten en te tonen dat zij terecht bij het kransje titelkandidaten horen. Ik verwacht mij alvast aan een gretig Kieldrecht, we zijn alleszins gewaarschuwd.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Grembergen