HK Waasmunster is aan zijn eerste seizoen in tweede nationale bezig, dit met wisselende resultaten. In de reguliere competitie wachten hen nog drie wedstrijden, waarvan de eerste doorgaat op 28 januari in de eigen thuisbasis en dit tegen Olse Merksem. We vroegen aan coach Jo Bytebier hoe hij terugkijkt op de prestatie van zijn team.

HK Waasmunster. Foto: RV.

“We hebben matchen verloren die we absoluut hadden moeten winnen” klinkt het bij Jo Bytebier. “Onze resultaten waren tot nu dan ook afwisselend. Positief is alvast dat het qua spel goed zit, we spelen als ploeg en vechten elke wedstrijd voor elkaar.”

“Indien we constanter hadden gepresteerd dan waren we nu al zeker van een plaats in de play-offs. Dit zal nu moeilijk worden, temeer we het zelf niet volledig meer in handen hebben.  Bovendien hadden we de afgelopen weken ook te kampen met zieken en geblesseerden. Het gevolg was heel wat puzzelwerk. Hopelijk kunnen we na de enkele weken rust een aantal spelers recupereren, zodat we er de laatste drie wedstrijden in de reguliere competitie voluit kunnen voor gaan.”

Handbal – 2de nationale (M) – HK Waasmunster