Bij Futsal Jamgroup Temse hebben ze nooit hun ambitie onder stoelen of banken gestoken. Van bij aanvang van de competitie zijn ze er voluit voor gegaan. Vanavond staat voor hen de laatste wedstrijd van de reguliere competitie op het programma. De leiders uit Temse krijgen dan het bezoek van het nummer twee Zurenborg, dat volgt op vijf punten maar nog twee wedstrijden meer te gaan heeft.

Futsal Jamgroup Temse. Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Tegen Zurenborg verwacht ik mij aan een wedstrijd op het scherp van de snee” luidt het bij Ismail Ben Ayad. “Dat waren ons twee voorgaande matchen, tegen een toch wel sterk Zurenborg, ook al. Je kan er van uitgaan dat er twee sterke teams tegenover elkaar zullen staan in sporthal Temsica. Volgens mij zullen de vorm van de dag en details het verschil maken.”

“Ik onthoud vooral dat we daar in de heenronde een zeer sterke wedstrijd tegen gespeeld hebben. Ik herinner me dat het tactisch plaatje volledig klopte, bovendien scoorden we op de juiste momenten.”

“Zurenborg is een team met zeer veel individuele kwaliteiten. Het is aan ons om daar een zeer sterk blok tegenover te zetten. Zoals ik al meermaals ‘zeer bescheiden’ zei, indien we compleet staan en iedereen voert zijn taak uit naar behoren, dan moeten we van niemand schrik hebben.”

Zaalvoetbal – Interprovfutsal  D (M) – Futsal Jamgroup Temse