Op 10 juni 2023 organiseert Boxing Club Temse, in sporthal Temsica, een boksgala. Op het programma staan heel wat kampen met boksers uit gans België. De plaatselijke boksclub laat ook vijf talentvolle boksers uit de eigen gemeente aan bod komen.

Logo Boxing Club Temse (RV).

“Na bijna veertig jaar keert het boksen terug naar Temse” aldus Marouan Ben Alita. “Het publiek krijgt alvast een episch boksgala voorgeschoteld Op de affiche staan heel wat opkomende talenten, maar ook absolute toppers van het Belgisch boksen, allen met internationale ervaring. Ik verzeker je dat dit een evenement wordt om nooit te vergeten.”

“De eerste plaatselijke bokser is Idris Leganese, een topper in de gewichtsklasse 86 kg. Hij bokst ook met de Belgische nationale ploeg. Hij zal het in zijn kamp opnemen tegen de ervaren Brusselse bokser Charles Piwi.”

“Daarna kampt Fousseni Mama. Dit is ongetwijfeld een opkomend talent, zo pakte hij zilver op het Belgisch kampioenschap. Hij verloor ten onrechte de finale. Op 10 juni treft hij met Fuat Abdi uit Turnhout dezelfde tegenstander als op het Belgisch kampioenschap. Dit belooft alleszins spannend te worden, aangezien dit voor Fousseni een kans op revanche is.”

“Anis Neffati is een gedreven bokser van onze Boxing Club. Hij wil tijdens het boksgala het publiek vergasten met zijn technieken. Hij wordt uitgedaagd door Devon, een veelbelovend talent van Nefzi Boxing Club. Beide boksers zullen tijdens hun gevecht het beste van zichzelf geven en de toeschouwers laten genieten van hun vaardigheden.”

“Ben Alita Houssein is een jeugdige bokser uit Temse, hij is tevens regerend Belgisch kampioen. Hij neemt het op tegen zijn rivaal van Boxing Kureghem. Deze kamp wordt hun officiële amateurwedstrijd, het vuur van hun rivaliteit brandt hierdoor alleen maar feller. Dit spectaculair gevecht is de opener die je absoluut niet wil missen.”

Info: het boksgala gaat door in Sporthal Temsica, Gasthuisstraat 78A in Temse en dit op 10 juni om 18.00u. VVK: 15€, kassa: 20€, VIP met diner: 70€ (reservatie verplicht). Info en reservatie: +32 484 64 22 15/ +32 489 88 75 35 of per mail: Etoiletemse@hotmail.com

Boksen – Boxing Club Temse