Bij HRS Haasdonk worden de spelers de eerste maal op de Poerdam verwacht op 17 juli en kan de voorbereiding op het nieuwe seizoen beginnen. Voor de Croky Cup nemen de Haasdonkenaars het op tegen FC Kleit Maldegem, dat vorig seizoen vrijwel op gelijke hoogte eindigde als HRS Haasdonk A.

Maarten De Landtsheer (HRS Haasdonk A). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Het klopt dat we met onze voorbereiding starten op 17 juli” aldus coach Maarten De Landtsheer. “Op die manier hebben we dan toch twee weken training voor de match in de eerste ronde van de Beker van België.”

“FC Kleit zat afgelopen seizoen in onze reeks en ik kan je verzekeren dat het een stugge ploeg is. Zij spelen direct voetbal en zijn moeilijk te ontwrichten. Hoe dan ook het geldt voor ons als voorbereiding en na twee weken training staat geen enkele ploeg al waar het wil staan tegen de competitiestart.”

“We gaan alleszins veel nieuwkomers moeten inpassen, het is dus afwachten hoe snel de mayonaise pakt. We hebben in het tussenseizoen heel veel talent aangetrokken. De reeks zal versterkt zijn, maar dat zijn wij ook. We willen heel graag een gooi naar de top vijf doen, al moet er niets.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – HRS Haasdonk