In derde provinciale E start Robur met heel wat ambitie aan de competitie. Voor de seizoen opener nemen ze het op tegen de buren van KAV Dendermonde. Een derby zorgt uiteraard steeds voor een extraatje.

Jens Bogaert (KVK Robur).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“We hebben alleszins een stevige, maar tevens goede voorbereiding achter de rug” aldus Jens Bogaert. “Iedereen kijkt er naar uit om aan de competitie te beginnen. We zijn van niemand bang en gaan uit van onze eigen sterkte. Het is dan ook onze ambitie om beter te doen dan vorig seizoen, we willen die promotie dit seizoen dan ook binnenhalen.”

“We verwachten ons aan een stevig Dendermonde, al gaan we alles geven om die drie punten op de Kauter te houden. Het is natuurlijk altijd leuk om het seizoen, in eigen huis, te openen met een derby. Aangezien Dendermonde een volledig nieuwe ploeg heeft is het moeilijk in te schatten hoe goed ze ondertussen al op elkaar zijn afgestemd. Zelf hebben we ons met een paar gerichte transfers versterkt. Ik ben ervan overtuigd dat het zal afhangen van details en van wie het meest strijdlust toont.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Robur