In de uitwedstrijd tegen SK Denderhoutem kreeg KSK Beveren kort voor de rust twee doelpunten te slikken. Na het appelsientje slaagden de Waaslanders er niet in om terug langszij te komen. Dit was de eerste nederlaag in vier wedstrijden. In het klassement moeten ze echter vrede nemen met 5 punten uit vier wedstrijden. Het is nu uitkijken of ze tegen SK Berlare de punten kunnen thuis houden.

Jari Van der Coelden (KSK Beveren) legt de focus op de match tegen SK Berlare. Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“We zijn tegen Denderhoutem redelijk goed aan de wedstrijd begonnen, met veel balbezit” aldus Jari Van der Coelden. “De tegenstander speelde vooral op de counter. Jammer genoeg zijn we daarna de grip op de wedstrijd verloren, met veel balverlies en slordigheden. Het ganse team had een off-day, dat is spijtig maar dat kan nu eenmaal gebeuren.”

“Het komt er nu op aan om de focus te leggen op volgend weekend voor de wedstrijd tegen SK Berlare” gaat Jari Van der Coelden verder. “Berlare is zeker geen makkelijke tegenstander, maar we moeten uitgaan van onze eigen sterkte. We moeten deze week stevig trainen zodat we er, als ploeg, tegen Berlare staan. Hoe dan ook moeten we thuis altijd vol voor de drie punten gaan.”

“We hebben inderdaad vijf op twaalf, maar dit kon makkelijk zeven op twaalf geweest zijn. We zijn als ploeg aan het opbouwen en moeten blijven werken. We moeten absoluut mikken op de linkerkolom.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – KSK Beveren