De vorige speeldag verloor HRS Haasdonk met 5-4 op het veld van FC Kleit Maldegem. Nadat ze op voorsprong waren gekomen kregen ze op enkele minuten tijd maar liefst drie doelpunten te slikken. Na de rust kregen ze terug aansluiting, maar een nederlaag konden ze niet meer vermijden. Het wordt nu uitkijken of ze er in slagen om leider KVE Drongen de rekening te presenteren. KVE Drongen is na vier speeldagen de enige ploeg die nog geen puntenverlies leed.

Coach Maarten De Landtsheer (HRS Haasdonk A).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik vond ons op FC Kleit opnieuw heel sterk voetballen en slaagden er ook in om veel kansen en doelpunten te creëren” blikt coach Maarten De Landtsheer terug. “Het was dan ook bijzonder jammer dat we de ene defensieve blunder na de andere hadden. Ik vond ons defensief te apathisch.”

“Nu volgt de match tegen KVE Drongen, de enige ploeg zonder nederlaag. We willen heel graag de reeks van Drongen stoppen en samen met hen op kop komen. Ik ben alvast benieuwd naar wat de leider in zijn mars heeft. Ik kijk alleszins uit naar een wedstrijd met voetballend een hoog niveau.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – HRS Haasdonk