In vierde provinciale E deelden H. Sint-Pauwels en SV Zaffelare B de punten. Na tien minuten wedstrijd trapte Lorin Waem de thuisploeg op voorsprong, enkele minuten later stelde Kevin Claus gelijk. De score bleef daarna ongewijzigd zodat beide ploegen vrede moesten nemen met een puntendeling.

Patrick Van Egghen (H. Sint-Pauwels). Copyright: RV

“Het was een wedstrijd met twee gezichten” luidt het bij Patrick Van Egghen, de hoofdtrainer van Sint-Pauwels.. “De eerste helft was vooral voor ons met een aantal niet afgewerkte kansen en een niet gefloten penaltyfout. In de tweede helft verliep het voor ons een pak minder. Als je de laatste vijftien minuten in ogenschouw neemt dan mogen we niet klagen met deze puntendeling.”

“Dat neemt niet weg dat ik onze jeugdige spelersgroep een pluim wil geven om er elke week vol voor te gaan. Enkel door een beetje gebrek aan ervaring mislopen we geregeld de punten die we verdienen. Ik ben ervan overtuigd dat er in deze groep toekomst zit.”

“Volgend weekend spelen we thuis tegen PD Kruibeke. Ik heb momenteel nog niet de nodige informatie van onze tegenstander, maar dat is op zich geen probleem. We moeten elke week uitgaan van onze eigen kwaliteiten. Aangezien we een foodlunch hebben en er al een 100-tal inschrijvingen zijn, denk ik dat het een leuk treffen zal worden.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – Herleving Sint-Pauwels