SVE Bazel beleefde een moeilijke seizoenstart, maar sluit dit kalenderjaar af met een twaalf op twaalf. Het kan nu vol vertrouwen uitkijken naar de komst van leider SV Blauw Wit Temse, op de eerste speeldag van het nieuwe jaar.

SVE Bazel. Foto: RV.

“Als ik terugblik op het competitieverloop tot nu toe dan kan ik niet anders dan stellen dat onze start enorm zwak was” blikt Filip Strobbe terug. “Ook al voetbalden we tegen ambitieuze kleppers als Temse, Robur en Dendermonde. Vanaf de maand oktober ging het beter, al slikten we nog teveel goals ook al beschikken we over de beste keeper van de reeks.”

“Van november, maar vooral de laatste weken hebben we met meer balans in onze ploeg gespeeld. Zo was er meer concurrentie, waardoor onze bank sterker en belangrijker werd. Ik denk dat we ons nog aan een spannende terugronde mogen verwachten. Ik verwacht Hamme-Zogge trouwens nog als een serieuze titelkandidaat. Mijns inziens gaan zij met SV Blauw Wit Temse onderling uitmaken wie kampioen wordt. Het is onze ambitie om een plaats in te top vijf te bemachtigen, proberen waarmaken.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – SVE Bazel