Blauw Wit Temse blijft ook na de uitwedstrijd tegen HRS Haasdonk B ongeslagen het klassement aanvoeren. Blauw Wit ging zaterdagavond, dankzij een vroeg doelpunt van Jeroen Schippers, met 0-1 winnen op de Haasdonkse Poerdam en telt inmiddels 17 punten meer dan Bosdam Beveren en 18 meer dan Haasdonk B.

Robbin Seghers (Blauw Wit Temse) hield zijn netten ongeschonden in de topper tegen HRS Haasdonk B. Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Ik vond het een zeer evenwichtig wedstrijd, al waren de betere kansen toch wel voor ons” aldus doelman Robbin Seghers. “Door de scheids lag het spel wel zeer veel onnodig stil, waardoor er weinig tempo in de match zat. Met een klasse schot bracht Jeroen Schippers ons al na twaalf al op voorsprong. In de tweede helft hebben we geknokt, waardoor we de drie punten mee huiswaarts nemen.”

Jeroen Schippers (Blauw Wit Temse) maakte het enige doelpunt van de partij tegen Haasdonk. Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Volgende week zondag spelen we op KSC Lokeren, het is aan ons om ook dan gewoon ons spel te blijven spelen en dezelfde mentaliteit op de mat te brengen. We hebben nu een voorsprong van zeventien punten, dat mogen we niet meer afgeven. We moeten elke wedstrijd aan de volle 100% spelen, zonder arrogantie en zonder de tegenstander te onderschatten.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – Blauw Wit Temse