Met doelpunten van Boone, Claeys en Van Geyseghem stond bij de rust, van de wedstrijd tussen Schoonaarde en Waasmunster, de 3-0 einduitslag alvast. Komende zaterdagmaakt Schoonaarde de verplaatsing naar Kieldrecht.

Grisha Bracke (KFC Juventus Schoonaarde).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Na twee nederlagen op rij wilden we absoluut de drie punten in Schoonaarde houden” luidt het bij doelman Grisha Bracke. “Nadat Yannick Boone goed druk had gezet stonden we al na negentig seconden 1-0 voor. De wedstrijd kon alvast niet beter starten voor ons.”

“Het was duidelijk dat Waasmunster hierdoor enigszins van slag was en wij, op enkele tegenprikken na, de eerste helft volledig hadden gedomineerd. Via Quinten Claeys en Boris Van Geyseghem stond na iets meer dan een halfuur de eindscore al op het bord.”

“Na de rust heeft Waasmunster zijn manier van spelen gewijzigd, waardoor er meer druk kwam. Hier vielen aan beide kanten nog wel enkele kansjes te noteren, maar doelpunten vielen er niet meer. Dat we driemaal scoren tegen een ploeg met een zeer goede aanval en bovendien de nul houden doet gans de ploeg deugd.”

“De wedstrijd op Kieldrecht van zaterdagavond zal met minstens evenveel kwaliteit en inzet moeten gespeeld worden, als ons dat lukt kunnen we van iedereen winnen.”

Voetbal – 2dee provinciale C (M) – KFC Juventus Schoonaarde