Onder leiding van coach Jurgen De Stobbeleir bereidt ook Sp. St.-Gillis zich voor op de start van de competitie. Deze namiddag staat de match tegen de buren van KSK Klinge op het programma. Sp. St. Gillis bereidt zich daarna verder voor op de start van de competitie, met de uitwedstrijd op het veld van KSK Grembergen.

Bo De Moor (FC Sp. St-Gillis-Waas). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“De match op KSK Klinge voor de Hofman Cup zal gespeeld worden door onze beloften” luidt het bij Bo De Moor. “Dit zal voor hen een goede test zijn om te zien hoever ze geraken. Voor het overige maakt deze wedstijd deel uit van de voorbereiding.”

“Hierna spelen we met de eerste ploeg wel nog een oefenwedstrijd tegen Klinge. Dit zal onze eerste wedstrijd van de voorbereiding zijn, jammer genoeg kan ik er zelf niet bij zijn. Dit zijn nochtans altijd leuke wedstrijden.”

“Als ik naar de samenstelling van de reeks kijk, dan verwacht ik mij aan een sterke competitie. Er zijn nog steeds heel wat sterke ploegen aanwezig en met SKN Sint-Niklaas, Heikant en Grembergen zijn er nog drie ploegen bijgekomen die net uit eerste provinciale komen.”

“Ik heb geen ervaring met Grembergen, maar uiteraard zullen we op de openingsspeeldag vol voor de overwinning gaan. Het is dan ook dit seizoen ons doel om te bevestigen dat we als ploeg en als club een vaste waarde zijn in tweede provinciale. Ik heb dan ook alle vertrouwen in het nieuwe trainersduo, zij zullen ongetwijfeld de lijn van vorig seizoen doortrekken.”

Trainer: Jurgen De Stobbeleir (T1), Nicky Gerlo (T2), Davy Van Den Bossche (beloften), Vincent De Knopper (KT), Pieter Schelfhout (U21)

IN: Sammy Goossens (Avanti), Jordi Vael (SKN Sint Niklaas), Emiel Weyers (Mariekerke), Niels Marin (Avanti), Bram Vertenten (White Boys), Mattis Vereecken (SKN Sint-Niklaas), Bryan Deugd (Avanti)

UIT: Brent Beck (Hoogeinde), Persoon (SK Kemzeke), Van Wassenbergh (SK Kemzeke), Vandamme (SK Kemzeke), Dylan De Kesel (SK Kemzeke), Kean De Kesel ( Kemzeke ), Thibault Tack (Sint-Pauwels ), Tim Audenaert (VOS Reinaert), Noah Claessens (KSK Klinge), Ferre Geerts (VC Zwijndaarde), Robin De Wolf (KSK Klinge), Louis Thyssen (Zelzate), Mouhamadou Tew (?), Robbe Vercauteren (Haasdonk B),  Jiri Van Cotthem (stopt), Jarno Rombaut (White Boys), Tuur Van Langenhove (stopt), Thibault Tack (Sint-Pauwels)

Voetbal – 2de provinciale C (M) – FC Sp. St-Gillis-Waas