Bij SK Kemzeke hoopt men om het komende seizoen beter te presteren dan het vorige. De voorbereidingen zijn alvast begonnen, vandaag nemen ze op tegen FC Eksaarde voor de Hofman Cup. Daarna gaat het via oefenwedstrijden naar de openingsmatch tegen SKN Sint-Niklaas.

Bryan Caluwé (SK Kemzeke). Foto: RV.

“Onder leiding van onze nieuwe coach Guy De Vos zijn we afgelopen maandag begonnen met de voorbereiding” aldus Bryan Caluwé. “Zoals vrijwel alle ploegen moeten we dit weekend aan de bak voor de eerste ronde van de Hofman Cup, waar we het opnemen tegen FC Eksaarde. Voor ons is dit uiteraard puur een wedstrijd ter voorbereiding. De Hofman Cup staat alleszins niet bovenaan de lijst van onze doelstellingen.”

“Als ik naar de samenstelling van onze reeks kijk dan ziet dat er voor mij een vrij open reeks uit. Een reeks waar iedereen van iedereen kan winnen met toch ook wel meerdere leuke derby’s.”

“Onze competitiestart is tegen SKN Sint-Niklaas, toch wel een onbekende tegenstander. Ik weet dat na vorig seizoen zo goed als gans de ploeg vertrokken is. Hierdoor moeten ze nu werken aan een volledig nieuw elftal. Maar of het nu tegen een bekende of onbekende tegenstander is, wij gaan iedere wedstrijd uit van onze eigen sterkte.”

“Ik zie wel dat Kieldrecht stevige versterkingen heeft binnengehaald. Zij behoren wat mij betreft, samen met Heikant, tot de titelfavorieten. Het is onze ambitie om beter te doen dan vorig jaar, waar we via de eindronde maar net de degradatie hebben kunnen afwenden. Hopelijk kunnen we een rustig seizoen draaien, met een aantal verrassingen tegen topploegen. Maar laat ons al beginnen met de drie punten thuis te houden tegen SKN Sint-Niklaas.”

Trainer: Guy De Vos (T1), Timothy Impanis (T2)

IN: Mattijs De Witte (KSK Beveren), Bram Borghijs (SKN Sint-Niklaas), Tim Vertongen (Vrasene), Yanni Coppejans (Sinaai) Casimir Willaert ( Sparta Waasmunster), Ruben Van Puyvelde (SKN Sint-Niklaas)

UIT: Rens Persoon (Sint-Pauwels), Wannes Van Wassenbergh (Sint-Pauwels), Bram Vandamme (Sint-Pauwels), Dylan De Kesel (Sint-Pauwels), Kean De Kesel ( Sint-Pauwels )

Voetbal – 2de provinciale C (M) – SK Kemzeke