Logo ZAK Beveren. Copyright: RV

Op 11 september begint ZAK Beveren aan zijn 39ste krachtbalseizoen. De thuiswedstrijden worden gespeeld op het krachtbalterrein gelegen naast de Beverse topsporthal.

“Ook dit seizoen gaan we van start in tweede landelijke” klinkt het bij Dirk Bosman. “Vermits er slechts vijf ploegen zijn ingeschreven in eerste landelijke en onze reeks maar acht ploegen telt zal er een gezamenlijke competitie doorgaan. De vijf ploegen uit eerste zullen in hun duels met ploegen uit tweede telkens een voorgift van drie punten moeten geven. Voor het uiteindelijke klassement tellen enkel de wedstrijden tegen de reeksgenoten.  In eerste landelijke vinden we ploegen uit Temse, Beitem, Assebroek, Koekelare en Male. In tweede zijn de nieuwkomers Sint-Michiels Brugge en Varsenare, verder zijn Buggenhout, Sijsele, Aalter, Moerdamme en Torhout onze tegenstanders.”

“Ik doe ook graag een oproep aan al diegenen die op een recreatieve manier het krachtbal wil ontdekken om contact op te nemen met mezelf via: dirbos@gmail.com

Krachtbal – 2de landelijke (M) – ZAK Beveren