Hamme-Zogge werd vorig seizoen geconfronteerd met heel wat langdurig geblesseerden. Ze haalden de nodige versterking binnen en kijken met vertrouwen de competitiestart tegemoet.

Wannes Anrys (VKS Hamme-Zogge). Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“Uit vorig seizoen hebben we geleerd dat onze kern te smal is” blikt Wannes Anrys terug. “Het geraamte van onze ploeg was beter dan de eindstand liet uitschijnen. We hebben onze kern bij elkaar gehouden en denken ons stevig versterkt te hebben. Dit was merkbaar in onze voorbereiding. Doordat we nauwelijks met blessures te maken hadden, konden we week na week de lat hoger leggen. Ik ga ervan uit dat we er klaar voor zijn en dat we voldoende gewapend zijn om mee te strijden voor een plaatsje in de top vijf.”

“We openen tegen Buggenhout, de ploeg die naar mijn gevoel vorig jaar de best voetballende ploeg van de reeks was” aldus Wannes Anrys. “Het was voor mij een verrassing dat ze niet hoger geëindigd zijn. Zij hebben hun kern kunnen samenhouden en hebben deze aangevuld met enkele nieuwkomers. Ik schat hen hoog in, we openen met de moeilijkste affiche van allemaal.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – VKS Hamme-Zogge