HC Attila Temse eindigde vorig seizoen op een knappe tweede plaats en wil het komend seizoen bevestigen. De ex-scheepsbouwers starten op 17 september met de uitwedstrijd tegen het Kortrijkse Apolloon Spurs.

HC Attila Temse. Foto: RV.

“We hebben vorig seizoen afgeklokt op de tweede plaats, het minste dat we dit jaar kunnen doen is de bevestiging brengen” aldus coach Kristof Vanhoyweghen. “Het is geweldig om zien hoe de jongere spelers de gevestigde waarden het vuur aan de schenen leggen. Er is echter alweer één grote maar en dat is dat de trainingsarbeid die verder omhoog zal moeten. Indien aan dit aandachtspunt kan gewerkt worden dan moet bevestigen zeker mogelijk zijn. Over de voorbereiding kunnen we vrij kort zijn, die verliep absoluut niet goed. Laat ons hopen dat een slechte voorbereiding zal leiden naar een goed seizoen.”

“We openen tegen Kortrijk en dat is steeds moeilijk. Het is moeilijk inschatten met welke ploeg ze zullen aantreden. De vraag is of het hun derde ploeg is en of deze aangevuld is met hun Liga 1 spelers of  hun talentvolle jeugd. Dat is dus gissen, maar laat ons vooral hopen dat we zelf au grand complet staan.”

Handbal – Regio Oost-West (M) – HC Attila Temse